3-aastane retsept 12 sordi hapendatud piimhappebakteritega.
12 probiootikumitüve, mida on kasutatud Dr. Ohhira probiootikumides :
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium breve ss. breve
Toetab seedesüsteemi mugavat ja regulaarselt toimimist; aitab immuunsüsteemi korras hoida
Bifidobacterium infantis ss. infantis
Toetab mugavat seedeprotsessi nii maos kui ka soolestikus.
Bifidobacterium longum
Aitab organismil töödelda toidus sisalduvaid nitraate ja neist vabaneda.
Lactobacillus acidophilus
Hoiab immuunsüsteemi korras; aitab säilitada normaalset kolesteroolitaset.
Lactobacillus brevis
Toodab naturaalseid bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis immuunsüsteemi korras hoida aitavad.
Lactobacillus bulgaricus
Toetab mugavalt toimivat seedimist ja aitab hoida tervislikku maohappesuse taset.
Lactobacillus fermentum
Hoiab immuunsüsteemi korras ja aitab aktiveerida lämmastikku.
Lactobacillus casei ss. casei
Hoiab immuunsüsteemi korras, toetab rakkude normaalset kasvu ja apoptoosi.
Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Hoiab immuunsüsteemi korras ja toetab keha võimet tagada rakkude normaalne kasv.
Lactobacillus plantarum
Toodab looduslikke bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis aitavad immuunsüsteemi korras hoida.
Streptococcus thermophilus
Soodustab antioksüdandi SUPEROKSIIDI DISMUTAAS tootmist.
suhkur (melass / oligosahhariidid) – 121.8 mg, kreegiekstrakt (Prunus domestica) - 48 mg, spinat (Spinacia oleracea L.) - 16 mg, Hiina taralõng (Lycium chinese) - 6 mg,Shiitake seened (Lentinula edodes) - 5 mg, Sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) - 3 mg, viigimari (Ficus carica L.) - 3 mg, Mustikas (Vaccinium spp.) - 2 mg, Punane hiina porss (Myrica rubra) - 2 mg, Juuno sidrun (citron) (Citrus junos SIEB. ex Tanaka) - 2 mg, Agaricus seen (Agaricus blazei) - 2 mg,Maitake seen (dancing mushroom /Grifola frondosa) - 2 mg, merevetikas Hizikia fusiforme (Hizikia fusiforme) - 2 mg,Wakame pruun merevetikas (brown seaweed) /Undaria pinnatifida) - 2 mg, Konbu puunvetikas (kelp /Laminaria japonica) -2 mg, elus piimhappebakteri kultuurid:
Värvisafloori seemneõli (Carthamus tinctorius L.), kammkarbi kestapulber (Patinopecten yessoensis), taimne emulgaator rasvhapete polüglütserooli estrid,mesilasvaha,karamell, sojaletsitiin, želatiin (veise), glütseriin.